Astazi Simbata 10.28.16 12:21

Verifica linia

Verificati posibilitatea de conectare ADSL pentru numarul Dvs. de telefon, in Chisinau.

Autentifica

Login :
Parola:
Noutăti
PrinteazaPrinteaza

Aşteptările au devenit realitate!


Dorinţa de a naviga în Internet la viteze foarte mari a fost până nu de mult doar un vis iar începând cu luna septembrie curent, acesta a devenit realitate.

Astfel, începând cu prima zi de toamnă, Moldtelecom oferă clienţilor posibilitatea să acceseze resursele Internet globale la fel ca cele naţionale la o viteză de până la 100 Mbps. De acum înainte cu uşurinţă veţi deschide orice pagină web, naviga sau descărca orice fişier indiferent de originea acestuia la o viteză revoluţionară. Astfel, pentru a putea accesa Internetul la viteza de până la 100 Mbps, vă îndemnăm să alegeţi unul din planurile tarifare noi: MaxFiber 160, MaxFiber 210, MaxFiber 250, MaxFiber 290. Toate abonamentele au trafic inclus iar la expirarea acestuia, veţi putea accesa Internetul nelimitat la viteză micşorată.

Dacă nu aveţi încă o conexiune la Internet, puteţi opta pentru unul din abonamentele de mai sus şi veţi fi conectat gratuit la reţeaua de fibră optică MaxFiber. În plus, la perfectarea unui contract de minim 12 luni veţi obţine o lună de abonament gratuit.

În viaţă cu toţii ne grăbim pentru a reuşi cât mai multe iar având acces la Internet prin reţeaua de fibră optică MaxFiber cu siguranţă le veţi reuşi mult mai repede.

Alegeţi un mod de viaţă mai rapid, alegeţi MaxFiber!

Mai multe detalii găsiţi aici, sau apelaţi Serviciul Suport Clienţi la numărul 117.